SUG LIVE 2021

BESZÉLGETÉSEK A VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSRÓL

Idén harmadik alkalommal jelentkezik a SUG LIVE:

november 18-án délután 15.00-tól

arról beszélgetünk szakértő vendégeinkkel és sikeres hazai tervezőkkel, hogy milyen pszichológiai tényezők, tulajdonságok segítik vagy épp gátolják a vállalkozói létből adódó mindennapos bizonytalanságok elviselését, kiből válhat jó vállalkozó, egyáltalán mikor válik valaki vállalkozóvá, és hol van a határ a freelancer és a vállalkozói lét között?

A résztvevők:

BABOCSAY ÁDÁM DR.
pszichológus, freelancer
pszichológus, egyetemi oktató, kutató, tanácsadó, 25 éves karrierje során dolgozott saját és nemzetközi kutatócégeknél, stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóként nemzetközi kreatív ügynökségnél.

TURCSÁN TAMÁS
a hazai startup ökoszisztéma egyik véleményvezére, innovátor, a Pozi.io innováció közösségi oldal alapitója az „Elveszett recept” című vállalkozásfejlesztési kézikönyv szerzője;

VÁGÓ RÉKA
cipőtervező a REKAVAGO brand alapítója és ügyvezetője, több magyar cipőmárka külsős tervezője és a MOME óraadó tanára;

SZŐLLŐSSY BARBARA
formatervező iparművész, a budapesti móricz zsigmond körtéri meleg kavicsokkal ismertté vált Városi Tájkép Csoport alapítója, majd a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. üzletágvezetője.

A SUG LIVE házigazdája: Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.

A webinaron a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ha érdekel a téma itt regisztrálj:

Találkozunk november 18-án!

Addig is, ha kíváncsi vagy, hogy miről volt szó az eddigi SUG LIVE programokon, az összes elhangzott előadás felvételét itt megnézheted. Ha úgy érzed, valamilyen üzleti problémával szembesültél működő vagy leendő vállalkozásodban, akkor a SUG LIVE programja mellett figyelmedbe ajánljuk a Magyar Formatervezési Tanács támogatásával a Start Up Guide program keretében megjelent „Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára” című ingyenes, itt letölthető kiadványunkat és online fogalomtárunkat.

Budapest Design Week